English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Për ne

pdfShtypEmail

ERGO KOM Ltd Shkup, është një kompani që operon në tregun për materialet e specializuara për ndërtimi.

ERGO KOM është një përfaqësues ekskluzive dhe distributor për produktet nga prodhuesit të famshëm botëror për produkteve tela dhe geosintetike, "MACCAFERRI" -një kompani e themeluar në vitin 1879. "MACCAFERRI”,  kompani të njohur ne botë si një partneri vërtetim në sferë e projektimit dhe zhvillimin e zgjidhjeve të përparimtar ne sferën e ndërtimit dhe inxhinieriese e mjedisit.

Ergo KOM mund të bëhet partneri juaj i besuar në ofrimin e materialeve me qualitete të lartë kryesisht të destinuara për përdorim në inxhinierinë civile, si dhe në zhvillimin e zgjidhjeve për të stabilizuar dhe kontrollimi e tokës, erozionit, mbajtjen (mbështetje) e mureve, deponive, mbështetje e kanalet dhe lumenj, ndalimi  rrokullis se tokës gurëve, etj…