English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Ankerat

pdfShtypEmail

Ankerat mund të jetë për përdorim të hapur (konsolidimin e shpatet shkëmbore, ngulje tokës dhe guroreve) dhe përdorim nëntokësore (miniera, tunele), në dispozicion në lloje të ndryshme dhe madhësive. Kur kërkohet, të gjitha ankorimet janë të pajisura me aksesore të veçante, të tilla si pllaka, dado, bashkuese, etj.