English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Анкери

PDFПечатиЕ-пошта

Анкерите можат да бидат за надворешна (зацврстување на карпести стрмнини..) и за подземна употреба (рудници, тунели), истите доаѓаат во различни типови и големини.
По барање можат да бидат испорачани и додатни елементи како што се плочки, навртки, ракави, глави за бушење и други специјални додатоци.