English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Sistemi Fiber dozimin

pdfShtypEmail

Përdorimi i fibrave të çelikut është mjaft e thjeshtë.
-Hapi i parë është për të shtuar fibra në përzierje konkrete.
-Hapi i dytë është për të lënë fibrave të shpërndahen të njëtrajtshme në të gjithë përzierje.
Koha tipike përzierjen e fibrave është një minutë për metër kub të betonit.
-Hapi i tretë është shtuar aditivëve për të përmirësuar workability e betonit..

Për projekte më të vogla fibrave janë të furnizuara në paketa që rrjedhin në mikser betoni në vendin e ndërtimit.
Në projektet më të mëdha në kohën e shtuar fibra dhe shpërndarjen e tyre në përzierje konkrete është kritike.
Për këtë sistem fibër Qëllimi dozimi ofrohen të cilat mund të veprojnë në mënyrë të pavarur ose të integrohet plotësisht në procesin ekzistues të prodhimit në bazë konkrete

Derdhje e betonit bëhet me teknikat tradicionale dhe pajisjeve. Kjo konkret mund të jetë derdhur direkt në mikser ose lug pompimit.
Krahasuar me beton normale të përforcuar, konkret e cila përmban fibra celiku tregon diferencën minimale dhe të papërfillshme në punueshmerise saj.
Në fund, teknikat konvencionale janë kryer për përpunimin përfundimtar të katit.