English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Membranat HDPE Geo – Macline

pdfShtypEmail

Macline është membrana gjeo për aplikimet hidroizolim prodhuara nga HDPE (polietileni densitet të lartë). Për të përmbushur kërkesën specifike të projekteve hidro-izolimit mund të prodhohen:

 • sipërfaqet e qetë në të dy anët
 • qetë në njërën anë dhe i përafërt në anën tjetër
 • të dyja palët i përafërt
 • përforcuar me geotextiles endura për mbrojtje mekanike

Përdorim

Membranat gjeo Macline përdoren në aplikimet e mëposhtme hidroizolim:

Mbrojtja e ujërave sipërfaqësore:

 • Deponitë e mbeturinave industriale,,
 • mbledhësit e naftës,
 • Tanke për lëngje që kërcënojnë ujërave sipërfaqësore,
 • Tanke për ujë të pastër ose të ndotur,

Inxhinieri hidraulike:

 • Hidroizolim i tanke me ujë të pijshëm dhe ujit për ujitje,
 • Hidroizolim i argjinaturave, pellgje dhe lumit shtretër,
 • Hidroizolim i kanaleve,

Ndërtim:

 • Hidroizolim i strukturave të betonit dhe mbrojtja e tyre nga substanca agresive,

Karakteristikat

Geo membrana Macline përmban jo më pak se 97% të polimer pastër polietileni dhe një ekuilibër jo më i lartë se 3% e qymyrit, antioksidantë dhe stabilizant termike.
Produkti nuk përmban plasticizers apo mbushëse që mund të emigrojnë me kalimin e kohës, i cili siguron mbajtjen e përhershme të karakteristikat e membranës..