English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Останати производи од палетата на Ерго Ком

PDFПечатиЕ-пошта

-Неткаен геотекстил (PP, PP/PES)

Употреба:

 • Изградба на асфалтирани и неасфалтирани патишта, стабилизација на земјиште,
 • Изградба на железнички линии,
 • Дренажни ровови,
 • Површинска дренажа кај спортски терени,
 • Механичка заштита на хидроизолациона мембрана,
 • Изградба на депонии и пепелишта,

-Ткаен геотекстил (PP, PET, PE)

Употреба:

 • Армирање на темели на столбови,
 • Насипи покрај железнички пруги и патишта,
 • Изградба на патишта и железници,
 • Потпорни структури,

-Геомрежи за армирање на земја (PP, PET)

Употреба:

 • Изградба на патишта и железнички пруги, стабилизација на земјиште,
 • Потпорни ѕидови и структури,
 • Сегментни ѕидови,
 • Изградба на насипи,

-Геомрежи и геокомпозити за армирање на асфалт

Употреба:

 • Изградба на асфалтирани патишта,
 • Поправка и одржување на асфалтирани патишта.

-Геокомпозити на база бентонит

Употреба:

 • Хидроизолација на плочи и ѕидови под нивото на земјата,
 • Обложување на дно на депонии,
 • базени.