English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Produkte të tjera për Ergo Kom paletë

pdfShtypEmail

Jo-endura gjeotekstilet (PP, PP/PES)

Përdorim:

 • Ndërtimi i rrugëve të shtruara dhe të pashtruara, stabilizimin e tokës,
 • Ndërtimi i hekurudhave,
 • kanale kulluese,
 • Kullimit Sipërfaqja për fushat sportive,
 • Mbrojtja mekanik i membranës i papërshkueshëm nga uji,
 • Ndërtimi i deponive dhe hiri,

-Gjeotekstilet te endura (PP, PET, PE)

Përdorim:

 • Përforcuar pas themelimin,
 • Hekurudhat dhe rrugët pendave,
 • Ndërtimi i rrugëve dhe hekurudhave,
 • strukturat mbajtur,

Geo rrjetet për përforcim tokës (PP, PET)

Përdorim:

 • Ndërtimi i rrugëve të shtruara dhe të pashtruara, stabilizimin e tokës,
 • Mbajtjen e mureve dhe strukturave,
 • muret segment,
 • Ndërtimi i pendave,

-Geo dhe kompozites Rrjetet për asfalt përforcim

Përdorim:

 • Ndërtimi i rrugëve të asfaltuara,
 • Riparimi dhe mirëmbajtja e rrugëve të asfaltuara

-Geo kompozites dhe bentonit

Përdorim:

 • I papërshkueshëm nga uji e pllakave dhe muret nën nivelin e tokës,
 • Veshësh pjesën e poshtme të deponisë,
 • pishina.