English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Pengesat për mbrojtje nga rrëshqitjet e dheut

pdfShtypEmail

Pengesat për mbrojtje nga rrëshqitjet e dheut janë bërë nga një sistem kompleks të paneleve të litarë çeliku, një shtresë e rrjetit të vazhdueshme tela çeliku dyfishtë, tela çeliku litar i lidhur me elementet strukturore, pajisje shpërndarje / shpërndarjes së energjisë dhe ankorave.

Përdorim

Mbrojtja e infrastrukturës dhe ndërtime që janë afër naturale ose prerje nga shkëme bere nga njerzve, dhe si në rastin e shumë shkëmbinjtë shkëmbore të egra.
Kjo mënyrë e mbrojtjes i takon grupit të sistemeve pasive të mbrojtjes kundër rrëshqitjeve të dheut.

Karakteristike

Ky sistem mund te merë energjia stërvitja 500-5000 kJ.
Barrierat mund të instalohet në çdo lloj të shkëmbit ose tokës.
Forma e këtyre barrierave bëjnë ato ideale për përdorim në shpatet guri skenë dhe lejon përdorimin e ankorave të shkurtër. Një sistem i tillë kërkon pak mirëmbajtje, ajo është e lehtë dhe të shpejtë për të instaluar.