English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Mbajtjen e mureve gabions dhe dyshekë

pdfShtypEmail

Projekti: Ndërtimi i rrugës rurale fsh.Zhidilovo, Kriva Pallankë

Projekti: Rehabilitim i rrëshqitjes në rrugën R2235, sekcioni Mavrovi Anovi – fshati Magarevo

Projekti: Ndërtimi e rruga hymes per të pendë “Reçan” në lumen Orizarska, Koçanë

Projekti: Rehabilitimi i rrëshqitjes së dheut në afërsi të fshatit Dragozhani

Projekti: Stabilizlimi i shpatin prej prere e rugës 7 ne ZZHTI Shkup 1

Projekti: Stabilizimi i hidrodjerrë Toranica, Kriva Pallankë 

Projekti: Ndërtimi i autostradës R2138 të hyni në rrugën R2134 në qytetin Diell Shkup

Projekti: Ndërtimi i autostradës Milladinovci-Shtip

Projekti: Ndërtimi i tubacionit e naftës Selanik-Shkup

Projekti: Ndërtimi i autostradës Banja Luka-Doboj, seksioni Prnjavor-Doboj, Bosnia and Herzegovina