English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)Albanian

Flex Mac DT

pdfShtypEmail

Flex Mac DT është një zgjedje për intervence urgjente dhe preventive gjatë përmbytjeve

Përdorim:

FlexMac® DT përdoret për shpejt ndertim barierave për mbrojtje pronat nga rritje ujrave gjatë përmbytje. Mbushen ne vendin e ngjarjes   me materijalet që jane ne disponim ne ate vend (tokë, rërë).

FlexMac® DT është 40 herë ma shpejt për ndertim se thesat tradicionale me rërë. Aplikacionet kryesore udhëzuesе për FlexMac® DT:

 

• përmbytjet
• pune shtese në lumejn
• rrëshqitjet e tokës dhe kontrollin e erozionit apo situata emergjente
• restaurimin e bregdetare
• situata emergjente në pende
• erozioni bregdetar
• mbrojtjen e bimëve dhe magazve
• pishina për të siguruat për deponimi mbeturineve
• kontrolla ku lëshon toka

 

Karakteristikë:

Flex Mac janë bërë nga qelizat gjashtëkëndor (gjashtëkëndor) rrjeti i prodhuar tela dyfishtë çeliku vidë, të veshura me jo të endura minimale gjeotekstilet 250g / m2. Përforcuar me shufra çeliku vertikale me një diametër prej 4,9mm. Vjen në madhësi të ndryshme.